Evenimente

Salonul Auto Giurgiu la editia a cincea (Galerie Foto)

GiurgiuInfo,

Incepand de astazi si pana duminica 25 septembrie, timp de patru zile, pe platourile din fata Interex Giurgiu va avea loc editia a cincea a Salonului Auto Giurgiu.Evenimentul va fi organizat de Expo Muntenia, organizator de targuri si expozitii.

Mix Music Evolution la Giurgiu

GiurgiuInfo,

Giurgiu va gazdui timp de 3 zile (24, 25 si 26 iunie) in fata teatrului Valah festivalul de muzica Mix Music Evolution. Tot aici se vor instala parcuri de distractie, terase, magazine si modernul Cinema 7D. Participantii la distractie vor avea parte de jocuri, concursuri, animatie si spectacole in c

SHOW OF ACTION

GiurgiuInfo,

    Veniti in premiera la Giurgiu dupa un tur prin toata Europa si numeroase orase din tara, trupa de cascadori Neigert formata din Alexis(seful trupei), Vivien, Diana, Hanry, Cristoph si micutul si ambitiosul Fernando au incantat publicul local destul de numeros cu diverse exercitii

Calusarii la GIURGIU (FOTO + VIDEO)

GiurgiuInfo,

    Calusul este un obicei stravechi si reprezinta un spectacol complex ce face parte din ciclul sarbatorilor legate de cultul solar. Acesta este un dans ritual ce se desfasoara in cerc, practicat de barbati, cu implicatii rituale medicale, razboince si de fertilitate.   

Targul de Mosi la Giurgiu (FOTO + VIDEO)

GiurgiuInfo,

Producătorii de obiecte de artizanat au adus la Giurgiu obiecte de uz caznic lucrate manual, icoane din răşină de brad, cazane de ţuică, oale din lut şi măşti populare.  Targul va fi deschis pana duminica seara.


Cele mai comentate

Ultimele anunturi

Adaugă anunțul tăuVinzi o mașină, un imobil, un telefon, un animal ? Adaugă anunțul tău gratuit pe site.

Membri