Retete pescărești

Prima 1 2

Scrumbie la Gratar pe Pat de Legume

Ingrediente: 2 scrumbii 1 morcov o ceapa 2 ardei copti otet balsamic 1 pahar de vin sec Enibahar Sare, piper Mujdei cremos de Delta... Preparare: Curatim si evisceram scrumbiile, saram si picuram ceva zeama de lamaie, le lasam la imprietenit.Coacem 2-3 ardei si-i lasam si pe ei la socializare cu sareaCuratim morcovul, ceapa, facem mujdeiul cel cremos de Delta.Incingem gratar

File de somon pe grătar

Ingrediente: - 1 file de somon - 1/3 ceaşcă sos de soia- 1/3 ceaşcă zahăr brun- 1/3 ceaşcă apă- 1/4 ceaşcă ulei de măsline sau floarea soarelui- sare, piper, pudră de usturoi după gust Preparare: Asezonează fileul de somon cu piper, pudra de usturoi şi sare.Într-un bol mic, amestecă sosul de soia, zahărul, apa şi uleiul, până când se tope

Crap cu Legume la Cuptor

Ingrediente: 1 crap 1 morcov 1 ardei 1 ceapa 1 lamaie sare piper   Preperare: Se curata pestele se spala bine. Legumele le taiem felii. Ungem un vas termorezistent cu ulei si punem un strat de morcovi taiati rondele. Pestele il condimentam cu sare si piper si il punem peste stratul de morcovi.In interior punem 2-3 felii de rosii, 1 felie de ceapa si 2 felii de lamaie.

Macrou gratinat cu gulii

Ingrediente: 4 porţii – 50 minute | 700g file de macrou, 4 gulii 1 ceapă roşie, 100ml ulei, 4 morcovi, 2 ouă, 50g smântână, 100g caşcaval, 1 leg. mărar, ± sare, piper Preparare: Curăţă fileul de pieliţe şi oscioare, spală-l şi scurge-l de apă. Presară-l cu sare şi piper şi stropeşte-l cu zeamă de lămâie. Curăţă guliile

Somn cu usturoi la cuptor

Ingrediente:- 4 fileuri de somn, 6 rosii taiate in doua, 2 catei de usturoi taiati felii subtiri, 1/2 legatura busuioc, 2 linguriulei de masline, sucul de la 1/2 lamaie, 1 avocado curatat de coaja si taiat cubulete, 50 g creson, 4 fire,ceapa verde tocata pentru ornat. Preparare:Preincalziti cuptorul la 180 grade C. Tapetati o tava pentru friptura cu hartie pergament si asezati


Prima 1 2