Peste cu orez si ciuperci

GiurgiuInfo,

Ingrediente:

    1 kg crap
    200 g ciuperci
    250 g orez
    3 cepe
    200 ml ulei
    100 ml vin alb
    1 cub unt
    2 lingurite vegeta
    tarhon.

Preparare:

  1. Cureti pestele si il despici in doua.
  2. Fiecare jumatate o tai in bucati mai late si le sarezi.
  3. Cureti ceapa, o toci si o calesti in ulei.
  4. Adaugi apoi orezul si apa ca sa-l acopere.
  5. Apoi il lasi sa fiarba timp de 10 minute, impreuna cu 2 lingurite de vegeta.
  6. Speli si tai ciupercile marunt si le inabusi unt.
  7. Pui orezul (in care ai incorporat ciupercile) intr-o tava si, deasupra pui bucatile de peste.
  8. Condimentezi cu piper si stropesti bucatile de peste cu vin.
  9. Dai tava la cuptorul preincalzit.
  10. Daca e nevoie, mai adaugi si apa.
  11. Cand pestele s-a rumenit, il scoti din cuptor.

Trimite mai departe

Cele mai comentate