Peste cu usturoi

GiurgiuInfo,

Ingrediente: patru bucati file de peste oceanic, o legatura de patrunjel, patru-cinci catei de usturoi, ulei, o lamaie, un pahar de vin alb, sare, piper, rozmarin uscat.

Preparare:

- Spala bucatile de peste si usuca-le cu un servet de hartie. Toaca usturoiul si patrunjelul. Amesteca vinul cu patru linguri ulei si adauga usturoiul si patrunjelul tocate, sare, rozmarin uscat si piper. Amesteca bine sosul in blender.
- Unge pestele cu acest sos si asaza bucatile intr-o tava unsa cu putin ulei.
- Printre bucatie de peste, asaza felii groase de lamaie. Rastoarna restul de sos pe si printre fileurile de peste.
- Da totul la cuptorul incins, potrivit la foc mediu, timp de 25-30 de minute.
- Serveste pestele cu o garnitura de orez cu usturoi

Trimite mai departe

Cele mai comentate