Zacuscă de peşte

GiurgiuInfo,

Ingrediente:

1 kilogram şi jumătate de peşte file,
100 ml ulei,
2 linguri cu făină,
1 castravete mic în oţet,
1 morcov,
1 pătrunjel,
500 grame roşii,
1 ceapă,
2 foi de dafin,
piper şi sare după gust

Preparare:

    Peştele curăţat şi presărat cu sare, se usucă într-o cârpă, se trece prin făină şi se prăjeşte.
    Separat se fierb cu puţină apă un castravete murat în oţet, un morcov şi un pătrunjel, toate tăiate felii.
    Se fierb roşiile şi apoi se scurg; se amestecă cu zarzavatul şi cu castravetele fiert, se adaugă ceapa prăjită, sarea şi piperul.
    După câteva clocote, se adaugă peştele prăjit şi frunzele de dafin. Se serveşte rece.

      Trimite mai departe

      Cele mai comentate