600 de euro de caciula costa meniul la nunta lui Borcea!

GiurgiuInfo,

Aproximativ 600 de invitati se vor delecta la nunta lui Cristi Borcea cu delicatese culinare alese pe spranceana, un meniu Michelin, de doua stele, care costa aproximativ 600 de euro de persoana. Bucatarul israelian Joseph Hadad va raspunde de mancarea de la nunta lui Borcea, iar la dispozitia celor 600 de invitati care vor trece pragul restaurantului din Otopeni, vor sta 500 de ospatari.
Din meniul de fite nu vor lipsi berbecutul la protap, sarmalutele si branzeturile fine. La primul aperitiv invitatii vor servi foie gras marinat, carpaccio de vita cu parmezan, dar si salate in miniatura cu crevete. Homarul breton care va fi servit la gustarea calda este adus special din Franta, la fel si sarea de Himalaya, cu care vor fi condimentate mancarurile.
Tortul va fi surpriza serii caci are doi metri inaltime si peste 50 de kilograme si este un mousse de ciocolata cu zmeura. Bineinteles ca de la un asa festin nu putea lipsi o sampanie fina, Dom Perignon, pretul unei astfel de sticle ajungand la 160 de euro.

Foto: libertatea.ro

Sursa articol: ShowBiz

Trimite mai departe

Comentează

Comenteaza

Comentarii

Cele mai comentate

Ultimele anunturi

Adaugă anunțul tăuVinzi o mașină, un imobil, un telefon, un animal ? Adaugă anunțul tău gratuit pe site.

Membri